Δημιουργούμε χώρους μάθησης χωρίς εκφοβισμό!

Ολοκληρωμένες λύσεις κατά του εκφοβισμού - Δημιουργούμε ασφαλή, χωρίς αποκλεισμούς μαθησιακά περιβάλλοντα!

μαθετε περισσοτερα
First Vector Graphic
App
Τι είναι το anti-bullying school

Tο Σύστημα anti-bullying school αποτελεί ένα συστατικό στοιχείο του ολοκληρωμένου συστήματος anti- bullying και αφορά τη πρόληψη, διαχείριση και καταπολέμηση της παρενόχλησης, του εκφοβισμού και της βίας στα σχολεία και γενικά στις δομές εκπαίδευσης ανηλίκων. Στοχεύει στη δημιουργία ενός φάρου ελπίδας, παρέχοντας ένα δυναμικό σύνολο εργαλείων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων, προωθώντας ταυτόχρονα ένα αρμονικό και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον. Παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα και δυνατότητα πιστοποίησης των σχολικών μονάδων από ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα. Tο anti-bullying school είναι σχολαστικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Το ταξίδι μας τροφοδοτείται από ένα όραμα όπου κάθε σχολικός φορέας είναι ένα καταφύγιο σεβασμού, κατανόησης και αμοιβαίας ανάπτυξης.


Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να καλλιεργήσουμε ασφαλή, χωρίς αποκλεισμούς, ενθαρρυντικά μαθησιακά περιβάλλοντα, όπου κάθε μαθητής μπορεί να ευδοκιμήσει. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση των σχολείων με ολοκληρωμένα εργαλεία, πόρους και υποστήριξη για την αντιμετώπιση και πρόληψη του εκφοβισμού. Καλλιεργώντας μια κουλτούρα σεβασμού, ενσυναίσθησης και ευγένειας, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε μόνιμες θετικές αλλαγές, διασφαλίζοντας ότι κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να μάθει και να αναπτυχθεί σε μια υποστηρικτική κοινότητα. Μαζί, δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον όπου τα σχολεία θα είναι παράδεισοι κατανόησης και αμοιβαίας ανάπτυξης και όπου ο εκφοβισμός δεν θα έχει θέση.

περισσοτερα

App
Ποια είναι τα οφέλη του anti-bullying school

  • Για το σχολείο

    Το anti-bullying school προάγει ένα αρμονικό μαθησιακό περιβάλλον, ενισχύει τη φήμη του σχολείου επιδεικνύοντας σταθερή δέσμευση για την ευημερία των μαθητών και παρέχει ολοκληρωμένους πόρους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και πρόληψη περιστατικών εκφοβισμού.

  • Για τους μαθητές

    Οι μαθητές ευδοκιμούν σε ένα περιβάλλον χωρίς εκφοβισμό που προάγει τον αμοιβαίο σεβασμό και την κατανόηση. Αυτή η θετική ατμόσφαιρα προωθεί την ακαδημαϊκή και κοινωνική ανάπτυξη, ενώ παράλληλα αναπτύσσει βασικές δεξιότητες, όπως η ενσυναίσθηση, η προσαρμοστικότητα και η αυτοπεποίθηση.

  • Για τους γονείς

    Το anti-bullying school προσφέρει ηρεμία στους γονείς, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους μαθαίνουν σε μια ασφαλή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα, και ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ γονέων και σχολείων για τη συνεργατική αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ενίσχυση της αίσθησης της κοινότητας.

App

Basic

Standard

Premium

Προγράμματα συνδρομών


Anti-bullying school one1

Το πρόγραμμα anti-bullying school one1, απευθύνεται κυρίως σε δομές εκπαίδευσης ανηλίκων, όπως νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, ΚΔΑΠ και φροντιστήρια. Ο σχεδιασμός αυτής της κατηγορίας, έλαβε υπόψη ό,τι οι εν λόγω φορείς έχουν σημαντικό ρόλο στο πλήθος της κοινωνίας μας, όχι μόνο ως μέρη εκπαίδευσης αλλά και ως μέρη που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και των βάσεων καλής συμπεριφοράς των παιδιών. Το anti-bullying school one1 υποστηρίζει και προωθεί το μήνυμα “To bullying δεν έχει θέση εδώ!” δίνοντας τη δυνατότητα στους ανωτέρω φορείς και τους εκπαιδευτικούς, να προωθήσουν και να προβάλλουν αυτό που καθημερινά διδάσκουν, την αξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την προώθηση του αμοιβαίου σεβασμού εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος και να εκφράσουν την δέσμευσή τους στην δημιουργία ενός κόσμου χωρίς εκφοβισμό.

Anti-bullying school Plus+

Το πρόγραμμα anti-bullying school plus+ απευθύνεται σε σχολικές μονάδες που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καταπολέμηση του bullying, ανεξάρτητα του μεγέθους τους. Διαρθρώνεται γύρω από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας «Πρόληψη και Καταπολέμηση του εκφοβισμού στο σχολείο». Το ΣΔΠ αυτό στόχο έχει την απλή συμμόρφωση του φορέα με το Κανονιστικό πλαίσιο. Υποστηρίζεται από ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιστατικών εκφοβισμού, βίας και παρενόχλησης στο σχολικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα λειτουργεί και ως καινοτόμο μέσο επικοινωνίας, ευαισθητοποίησης και δέσμευσης στις αξίες του σχολείου. Με το μήνυμα «Λέμε όχι στο bullying. Ένα βήμα ακόμη!» ο εκπαιδευτικός φορέας εκφράζει δημόσια τη δέσμευσή του απέναντι στον εκφοβισμό και την προώθηση μιας φιλικής, ασφαλούς και με σεβασμό ατμόσφαιρας στο σχολείο.Anti-bullying school excellence

Το πρόγραμμα anti-bullying school excellence είναι δομημένο για να καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των σχολικών φορέων, που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν ολοκληρωτικά το bullying. Το σύστημα διαρθρώνεται από Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας «Πρόληψη και Καταπολέμηση του εκφοβισμού στα σχολεία». Εφαρμόζεται από σχολεία και λοιπές δομές εκπαίδευσης ανηλίκων και εκπονείται σύμφωνα με αναγνωρισμένο εθνικό ευρωπαϊκό πρότυπο. Υποστηρίζεται επίσης από το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιστατικών εκφοβισμού, βίας και παρενόχλησης στο σχολικό περιβάλλον. Σκοπός του anti-bullying school excellence , η αντιμετώπιση του bullying με ολοκληρωμένα και ασφαλή εργαλεία. Με ισχυρό μήνυμα «Ασφαλές σχολείο, χαρούμενοι μαθητές», ο φορέας επιδιώκει να δημιουργήσει ένα αρμονικό περιβάλλον όπου κάθε μαθητής αισθάνεται προστατευμένος και μπορεί ελεύθερα να αναπτυχθεί.


Δειτε τα προγραμματα

Συχνές Ερωτήσεις


Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από το anti-bullying school;

Σχολεία, φροντιστήρια, παιδικές κατασκηνώσεις, αθλητικοί σύλλογοι και ΚΔΑΠ όλων των μεγεθών και επιπέδων, καθώς και γονείς και μαθητές, μπορούν να επωφεληθούν από το anti-bullying school. Το πρόγραμμα μας είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον όπου κάθε παιδί αισθάνεται προστατευμένο, σεβαστό και ενθαρρυμένο να αναπτυχθεί.Γιατί πρέπει να ενταχθώ στο anti-bullying school;

Η συμμετοχή στο Anti-Bullying School προσφέρει μια προληπτική προσέγγιση για την προώθηση ενός ασφαλούς και χωρίς αποκλεισμούς εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις κατά του εκφοβισμού, ευθυγραμμισμένες με την εκπαιδευτική νομοθεσία, ενισχύουμε τη φήμη του φορέα σας και ενδυναμώνουμε την κοινότητά σας με σεβασμό και ευγένεια. Επιπλέον, προσφέρουμε βεβαιώσεις και σε όσους επιθυμούν να πετύχουν την αριστεία, πιστοποίηση. Να είστε σίγουροι ότι με το Anti-Bullying School θα αναβαθμίσετε το εκπαιδευτικό σας περιβάλλον, θα καλλιεργήσετε μια κουλτούρα σεβασμού και συμμετοχής και θα θέσετε νέα πρότυπα στην εκπαιδευτική ευημερία και την υποστήριξη των μαθητών.Πώς μπορούμε να ενταχθούμε στο Anti-Bullying School;

Η συμμετοχή είναι απλή! Επισκεφθείτε τη σελίδα "Προγράμματα" για να εξερευνήσετε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" για τυχόν ερωτήσεις ή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής.Μπορούμε να ενταχθούμε στο πρόγραμμα αν έχουμε ήδη εφαρμόσει μέτρα κατά του εκφοβισμού;

Βεβαίως! Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει και να ενισχύει τα υπάρχοντα μέτρα κατά του εκφοβισμού. Είτε ξεκινάτε από το μηδέν είτε θέλετε να ενισχύσετε τις τρέχουσες πρωτοβουλίες σας, διαθέτουμε ένα πλάνο που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.Τι είδους υπηρεσίες και πόρους προσφέρετε;

Προσφέρουμε ποικίλα εργαλεία, όπως πολιτικές κατά του εκφοβισμού, σχέδια αντιμετώπισης κινδύνων, νομικά έγγραφα, πλατφόρμα αναφοράς και εκπαιδευτικό υλικό. Το επίπεδο της υποστήριξης και των πόρων που παρέχονται εξαρτάται από το επιλεγμένο πρόγραμμα. Μάθετε περισσότερα εδώΤι συμβαίνει με τα προσωπικά δεδομένα;

Το anti-bullying school ως ολοκληρωμένο εργαλείο πρόληψης και διαχείρισης της παρενόχλησης και της βίας σε σχολικά περιβάλλοντα, οφείλει να είναι αξιόπιστο μέσο. Η εταιρεία συμμορφώνεται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων).Εφαρμόζει Σύστημα Ποιότητας ISO 9001:2015 (Αρ.Πιστ: 00084.ΣΔΠ. 22) λαμβάνοντας υπόψη την προστασία προσωπικών δεδομένων. Η εφαρμογή εναρμονίζεται με επιμέρους διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία προσωπικών δεδομένων και επιπλέον υπάρχει κρυπτογράφηση αυτών στην περίπτωση θέασης αυτών από τον διαχειριστή της εφαρμογής.

Είπαν για εμάς
Μας εμπιστεύτηκανΠέτυχαν τη αριστεία


Έτοιμοι;

Είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά και να προωθήσετε ένα ασφαλέστερο, χωρίς αποκλεισμούς μαθησιακό περιβάλλον; Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα! Στείλτε μας ένα μήνυμα και ας ξεκινήσουμε μια συζήτηση για το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να ενδυναμώσουμε τη σχολική σας κοινότητα και να δημιουργήσουμε μόνιμες θετικές αλλαγές. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε ηγέτης στην υπεράσπιση της καταπολέμησης του εκφοβισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα – θα χαρούμε να σας ακούσουμε!


Ξεκινηστε σημερα!